Dataredning

Har du mistet eller slettet dine data ved et uhell? Kanskje harddisken eller mobilen er ødelagt? Er du uheldig og ikke har backup så er det en stor sjanse for at vi kan hjelpe deg.

Vi har lang erfaring når det kommer til å hente ut data fra harddisker, mobile enheter og generelt lagringsmedium. Om ikke vi kan hjelpe deg på vårt verksted så kan vi sende den til vår samarbeidspartner Ibas.

Vi kan hente data fra harddisk, SSD, mobil, nettbrett, USB minnepenn og andre elektroniske enhter for fil lagring.

Under kan du lese mer om hva som gjøres og hvilke steg som følges.

  1. Kom innom eller send produktet til oss. Vi utfører da en gratis vurdering på hva som må gjøres og hva det vil koste. Om det er tydelig at feilen er mekanisk så vil vi sende til Ibas med en gang for gratis analyse. Er feilen elektronisk går vi til steg 2.
  2. Vi tar inn produktet og utfører feilsøking på det samt sjekker om filene lett kan la seg gjenopprette. Om det må utføres en reparasjon på produktet før gjenoppreting kan begynne, så vil du få et pristilbud på det. Dersom vi klarer å hente ut filene dine vil du bli kontaktet med hvor stor ekstern harddisk du må ha for å få det med deg. Når du har hentet den eksterne harddisken med de gjenopprete filene, har du 14 dager på deg til å verifisere innholdet. Etter 14 dager slettes filene fra vårt sytem og ordren blir avsluttet. Vi ser ikke gjennom filene dine under noen omstendigheter og det er derfor du må verifisere de selv.
    Dersom vi etter feilsøking ikke kan hjelpe deg så går vi til steg 3.
  3. Om ikke vi klarer å finne feilen eller hente ut filene dine må vi sende den videre til Ibas for grundig analyse. Du bestemmer selv om du vil ta dette steget og du for selvfølgelig et pristilbud først.

Dessverre kan hverken vi eller Ibas gi noen form for garantier på hvor mye data som kan hentes ut. Det beste vi kan gjøre er å fortelle deg sjangsene og hjelpe deg å ta en avgjørelse på hva som kan gjøres videre.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål.