Total Repairs AS verdsetter sine kunder og respekterer deres privatliv. Vi sikrer at nettstedet vårt er sikkert, slik at all personlig informasjon er beskyttet. Vår personvernspolicy er presentert nedenfor:
- Ved bestilling i vår nettbutikk samler vi inn informasjon som navn, e-post, postadresser og telefonnummer, for å behandle bestillings leveransen og å sende nyhetsbrev. Vi registrerer leveringsadressen din og betalings detaljer for leveringsproblemer.
- Ved bestilling av en tjeneste på vår nettside samler vi inn informasjon som navn, e-post, postadresser og telefonnummer, for å behandle din serviceordre.
- Vi kan bruke dine personlige opplysninger til å behandle og fullføre bestillingen din og å varsle deg om eventuelle viktige endringer på nettstedet.
- Vi bruker også den til å kommunisere med deg og sende deg informasjon via e-post om våre varer, tjenester, konkurranser og kampanjer. Hvis du ikke vil bli kontaktet, kan du avbestille nyhetsbrev abonnentet på din personlige konto hos Total Repairs AS.
- Total Repairs AS beskytter dine personlige opplysninger. Denne informasjonen vil ikke bli videresendt til tredjepart for markedsføringsformål.
Din adresse kan bli tilgjengelig under ordrebehandling for å forhindre svindel situasjoner.
Informasjonskapsler er små datafiler som er lagret på datamaskinen din, slik at du automatisk kan identifiseres hver gang du besøker nettstedet vårt. Informasjonskapsler kan brukes på flere måter for å forbedre eller tilpasse nettlesing og shoppingopplevelse. Du kan lese mer om informasjonskapsler Her.
________________________________________
Hvis du vil verifisere eller endre dine personlige data, kan du bare gjøre det, og du kan skrive inn i din personlige konto hos botton. Vi anbefaler at du ikke lagrer passordet ditt i nettleseren, da dette kan tillate at en annen person bruker datamaskinen din til å få tilgang til din personlige informasjon. Du er ansvarlig for alle handlinger som utføres ved bruk av bruker-ID og passord, inkludert handlinger som resulterer i at gebyrer belastes kontoen din. Derfor anbefaler vi ikke at du oppgir passordet ditt til noen tredjepart.
________________________________________
Vi gjør vårt beste for å gi deg en trygg og praktisk shoppingopplevelse. Vi har elektroniske garantier for å beskytte sikkerheten og personvernet til dine personlige opplysninger.
Når du legger inn dine personlige opplysninger på vår nettside, bruker vi SSL-teknologi (Secure Sockets Layer) for å beskytte informasjonen din slik den overføres til oss.