Nyheter

Her finner du nyheter og oppdatering på hva som skjer i Total Repairs.

Endring i åpningstider

Grunnet uforutsette hendelser er vi nødt å redusere åpningstidene våre. Dette gjelder i første omgang frem til 08.01.2023.


Åpningstider Man-Fre: 16:00-18:00


Andre åpningstider: 09.12.2022(Stengt), 14.12.2022(Stengt), 23.12.2022(Stengt), 26.12.2022(Stengt), Romjulen(Foreløpig ukjent).

Du når oss lettest på e-post post@totalrepairs.no. Telefonen vil ikke bli bemannet i denne perioden.

Flytting

Total Repairs Flytter

Vi flytter til lokaler på skysstasjonen og planlegger å åpne der 3. Oktober. Vi har ikke mulighet å utføre noen reparasjoner før den tid.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på post@totalrepairs.no

Ingen Drop-In

Siden Elon butikken nå er stengt så har vi ikke mulighet for drop-in. Alle henvendelser må derfor avtales på e-post før en kan møte opp.

E-post adressen vår er post@totalrepairs.no

Ferieavvikling

Det nærmer seg ferietid og vi tar vår ferie tidlig i år. Neste uke vil det ikke være aktivitet på verkstedet grunnet ferieavvikling. Dette gjelder fra 14.05 til 23.05. Vi er tilbake som normalt 24.05.
For spørsmål og henvendelser i denne perioden så send e-post til post@totalrepairs.no.

Kina i ny lockdown

Flere byer i Kina går nå inn i ny lockdown grunnet en kraftig smittebølge. Dette vil dessverre påvirke leveranser. Dette gjelder i utgangspunktet fra og med i dag frem til 20 Mars, men vi venter at denne datoen kommer til å bli forlenget. Vi følger med og overvåker situasjoner. Dette skal i utgangspunktet ikke påvirke allerede utførte bestillinger.

God jul og godt nyttår!

God jul og godt nyttår!

Total Repairs ønsker alle en riktig god jul og godt nyttår!

I dag er siste dagen i år vi utfører reparasjoner. Vi holder som vanlig stengt i romjulen, men er tilbake neste år med de reduserte åpningstidene. Vi er nødt å holde reduserte åpningstider frem til levering og delesituasjonen bedrer seg og det ser dessverre ikke ut som det skjer med det første. Om du ikke har fått med deg de nye åpningstidene så er det Tirsdag og Onsdag fra kl 10:00 til kl 18:00. Vi er tilgjengelig på e-post utenom dette så ta gjerne kontakt på post@totalrepairs.no eller benytt kontaktskjema her. KONTAKT OSS.

Reduksjon av åpningstider

Hei!

Vi har dessverre sett oss nødt til å redusere åpningstidene våre en stund fremover. Hovedårsaken til dette er at det er global delemangel og generelt lange leveringstider. De nye åpningstidene fremover blir Tirsdag og Onsdag kl 10:00 til kl 18:00.
Det vil være mulig å avtale tider utover dette, men må så klart avtales på forhånd.